En oändlig värld av smaker!

 

Jag heter Anders Hessman och har sedan 2006, när jag startade min chokladresa, ständigt gjort nya spännande smakupptäckter.

Choklad är ju så otroligt mycket mer än bara en bit choklad.

Intresset har sedan bara ökat år efter år och har numera blivit lite av ett kall – att experimentera med olika smaker tillsammans med olika härliga chokladsorter.

 

Naturligtvis är alla ingredienser vi använder ekologiska (så långt det är möjligt) och fria från palmolja.

Chokladen som används kommer i huvudsak från en schweizisk tillverkare – Felchlin, med enbart de finaste råvarorna i sitt sortiment och en uppsjö av olika spännande smaker för mig att experimentera med i pralintillverkningen.

 

Felchlin jobbar tillsammans med kakaobönderna utan mellanhänder vilket ger bönderna en stabil, säker och rättvis inkomst.

Detta i sin tur gör att naturens resurser och även miljön är säkrad för framtiden.

I gengäld får Felchlin kakao av absolut högsta kvalitet med mycket intensiva smakprofiler. (Se mer under fliken Råvaror)

 

Min kärlek till chokladhantverket gör att jag väldigt gärna håller chokladprovningar där jag på så vis kan förmedla min kunskap vidare.

Välkommen med en förfrågan om att arrangera en provning tillsammans med kollegor/vänner!

 

Vi söker återförsäljare – tipsa oss gärna om passande butiker i Skåne!

 

 

HESSMANS PRALINER • VOLLSJÖ • 076 – 782 70 35 • INFO@HESSMANSPRALINER.SE