Chokladsorter vi gärna använder oss av:

 

Felchlins Accra Lait 42%

Ursprung: Ghana. Böna: Forastero. Karaktär: Klassisk mjölkchoklad.

Innehåller sojalecitin.

 

Felchlins Bionda 36%

Denna blonda couverture får sin naturligt fylliga karamellsmak genom karamellisering av olika sockerarter och mjölk.

Innehåller sojalecitin.

 

Felchlins Caramelito 36%

Ursprung: Ghana. Böna: Forastero.

Underbar mjölkchoklad med den klassiska schweiziska mjölkkaraktären och djup, balanserad karamelliserad efterton.

Innehåller sojalecitin.

 

Felchlins Elvesia 68%

Ursprung: Samana, Dominikanska Republiken. Böna: Criollo/Trinitario.

Innehåller solroslecitin.

 

Felchlins Sao Palme 36%

Ursprung: Sao Tomé. Böna: Forastero.

Klassisk mörk choklad. Innehåller sojalecitin.

 

Felchlins Ambra 38%

Ursprung: Ecuador, Ghana. Böna: Forastero, Criollo-Trinitario.

Klassisk mjölkchoklad med lite starkare kakaotoner. Innehåller sojalecitin.

 

Felchlins Sao Palme 75%

Ursprung: Sao Tomé. Böna: Forastero.

Klassisk mörk choklad. Innehåller sojalecitin.

 

Felchlins Vild boliviansk 68%

Ursprung: Bolivia.

Klassisk mörk choklad. Innehåller sojalecitin.

 

 

HESSMANS PRALINER • VOLLSJÖ • 076 – 782 70 35 • INFO@HESSMANSPRALINER.SE